Elite du Cheval ♛
 
64002.png
882e.png

A következő egy program ajánló, gondoltam így a nyár vége fele, egy iskola kezdés címen futó kvíz játékot indítanék el. Mindennap 3. kérdést tennék fel 5 napig a lovakkal kapcsolatosan. minden helyesen megválaszolt kérdés után ajándékot lehetne választani lovasboltunkból. Kérlek az alabbi linken adjátok le a szavazataitokat! 

Szavazzok!

741k1.jpg
852N_vtelen_11.png
 Rendezvény, verseny vagy költözés?
Így szállítsd a lovad biztonságosan! - II. rész 
• Kalandos utazás Kirgizisztán szívében -lóháton! 
 Előzd meg a lovas balesetet - III rész. 
" Ezek a hírek nem sajátok,, a legtöbb megtalálható a lovasok.hu-n"
741k1.jpg
277N_vtelen_12.png
    
741k1.jpg
908licit.png

  
   

 
741k1.jpg
561N_vtelen_13.png
Díjugratás: Új eredmények! 
Díjlovaglás: Nincs hír
Küllem: Nincs hír
Western: Nincs hír
Military: Nincs hír
741k1.jpg
4431.png
Elkészült a tenyészet! 
Felkerült az első elite csikó.
741k1.jpg
596S.png
451a.png
741k1.jpg
785N_vtelen_17.png


C-boxban lehet jelentkezni!

607elite.jpg 945elite2.jpg 282elite3.jpg
230elite4.jpg 948elite5.jpg 230elite6.jpg
     
741k1.jpg
770N_vtelen_15.png
Admin: Callisto
Téma: Gp lónevelés
Start: 2018.02.07.
Design: 22. verzió
741k1.jpg
 

 

No thumbnail found for this image.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elenora
Elenora : 1. bevezetés

1. bevezetés

  2018.06.13. 07:37


3231.png
Kezdetek...
 

"A széltől kirázta a hideg Zoét. December, a legboldogabb hónapok egyike az emberek életemben. Hiszen az ünnepek hangulata veszi át a mindennapjaikat. Szeretet, család, boldogság… Mély sóhaj szakadt fel a lányból.. már akinek ezek járnak a fejében. A szél újra feltámadt és Zoé még jobban összehúzta magán szél dzsekiét.

Neki pont nem ezek az érzések jutottak mostanában…"

 

 

2 hónappal ezelőtt.

A bejárati ajtó csengője élesen hasított bele a kora reggeli csendbe.
Nee, csak még öt percet hadd pihenjek… Újra nyomták a csengőt. Nehezen, de erőt vett magán és kimászott a meleg ágyból. Ki az isten lehet ilyen korán… Újra nyomták a csengőt. Ilyen a világon nincsen… Átrohant a lány a nappalival egybe nyitott konyhán, közben magara kapta rózsaszín köntösét. Lakása pici volt, de takaros. Tökéletes otthon nyújtott a neki,és 3 éves cane corso-jának, Azimnak. Még két lépés és már az ajtónál is termet. Azim lassan felemelte a fejét és ahogy meglátta az idegent és egy mély öblös morgás hagyta el torkát.
- Segíthetek? – Egy idős aprócska termetű hölgy állt az ajtóban. 
- Üdvözlöm, Ön Zoé de Felice kisasszony? – mosolygott csillogó szemekkel a néni.
- Igen, én lennék – „ de Felice” visszhangzott a név Zoé fejében. Rég nem hallotta már ezt a nevet.
Sok év eltelt amióta Norvégiából Spanyolországba költöztek édesanyjával. „de Felice, de Felice..” az édesapja neve, az ő valódi neve…. Kislány volt, még amikor eljöttek és az anyja soha nem mesélte el pontosan mért hagyta el az apját. Őt pedig nem érdekelte, hisz az apja sem igazán kereste őt. Mivel nem ismerte a férfit úgy gondolta felveszi édesanyja nevét. Így lett Zoé Ava.
- Miben segíthetek asszonyom? – nyitotta ki szélesebbre Zoé az ajtót.
- A nevem Amanda Lashette, a nagymamád barátnője vagyok. És szeretnék neked átadni valamit, bejöhetek?

***

- Gondolom elfáradt utazás közben – vezette be a lakásba mosolyogva, miközben hellyel kínálta az idős nőt.- Kávét, esetleg teát? -
- Nem, nem köszönöm kedveském nem kérek semmit.
- Azt mondta a nagymamám barátnője, akkor, ha jól gondolom Ön egyenesen Norvégiéból érkezett hozzám?
- Igen-igen – mosolygott a néni továbbra is.
- Akkor tényleg fontos lehet a mondani valója – nézett rá Zoé kíváncsi tekintettel. Bár még csak most ébredt fel a kíváncsisága egyből kiverte az álmosságot szemeiből.

- Nos valóban… nem is tudom hol kellene kezdenem – a nő kis barna táskájához nyúlt melyből egy apró levél borítékot és egy kopott bőrkötéses kiskönyvet vett elő.
- A nagymamád azt szerette volna, hogy ezek csak és kizárólag a te kezedbe kerüljenek.
Zoé átvette az aprócska könyvet és borítékot.
- Gondolom mesélni valója is van, nem csak ez a két aprócska tárgyat hozta magával. – nézett fel az idős nőre.
- Nos, akad. De egyelőre még nincs itt az ideje elég, ha most még annyit tudsz, a nagyid szeretné, ha Norvégiába utaznál.
- Norvégiába?
- Igazából Zoé, az, amit most a kezedben tartasz a nagymamád utolsó ajándéka neked.
– az idős nő szemébe könnyek szöktek.
- Az utolsó ajándéka? – Érezte, ahogy összeszorul a torka. Bár nem emlékszik a mamájára és nem is találkoztak soha, sokszor váltottak az évek alatt levelet. Amiben mesélt neki az életéről. Mindig szerette volna meglátogatni, de valahogy sose talált rá alkalmat. Meg hát az anyja alapjáraton kifejezte nem tetszését a levélváltásokra, így az utazást fel se merte neki hozni. Aztán amikor egyetemre ment és külön költözött az élete pedig felgyorsult és a levélváltások is elmaradtak… - szóval… - egyre jobban uralkodott el rajta a bűntudat, hogy nem látogatta meg a nagyiját az évek során. – szóval…ő…-
- Igen, Zoé… sajnálom. Elment.., ezért vagyok most én itt. A nagyid olyan volt, mint a testvérem, így tudtam az utolsó kérését teljesítenem kell.

5971fejezet.jpg
 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!