Elite du Cheval ♛
 
 
e

      PRO

   

3
    kis
 Névtelen-17
 
alnair
saratoga


C-boxban lehet jelentkezni!

c d ea0001 a0002 a0003
a0004

     
     
 
Névtelen-15
Admin: Callisto
Téma: Gp lónevelés
Start: 2018.02.07.
Design: 26 verzió
 

 

 

No thumbnail found for this image.

 

 

 

nyilvatratas

 

nyilvatratas

 

nyilvatratas

 

* E-Cheval- Mint látjátok sok munkám van még hátra de igyekszem minnél előbb rendbe tenni a dolgokat.
* E-Racing- Kész van végre a versenypark!És megcsináltam az összefoglalót is nektek! 
össze1

 

Elenora
Elenora : 1. bevezetés

1. bevezetés

  2018.06.13. 07:37


3231.png
Kezdetek...
 

"A széltől kirázta a hideg Zoét. December, a legboldogabb hónapok egyike az emberek életemben. Hiszen az ünnepek hangulata veszi át a mindennapjaikat. Szeretet, család, boldogság… Mély sóhaj szakadt fel a lányból.. már akinek ezek járnak a fejében. A szél újra feltámadt és Zoé még jobban összehúzta magán szél dzsekiét.

Neki pont nem ezek az érzések jutottak mostanában…"

 

 

2 hónappal ezelőtt.

A bejárati ajtó csengője élesen hasított bele a kora reggeli csendbe.
Nee, csak még öt percet hadd pihenjek… Újra nyomták a csengőt. Nehezen, de erőt vett magán és kimászott a meleg ágyból. Ki az isten lehet ilyen korán… Újra nyomták a csengőt. Ilyen a világon nincsen… Átrohant a lány a nappalival egybe nyitott konyhán, közben magara kapta rózsaszín köntösét. Lakása pici volt, de takaros. Tökéletes otthon nyújtott a neki,és 3 éves cane corso-jának, Azimnak. Még két lépés és már az ajtónál is termet. Azim lassan felemelte a fejét és ahogy meglátta az idegent és egy mély öblös morgás hagyta el torkát.
- Segíthetek? – Egy idős aprócska termetű hölgy állt az ajtóban. 
- Üdvözlöm, Ön Zoé de Felice kisasszony? – mosolygott csillogó szemekkel a néni.
- Igen, én lennék – „ de Felice” visszhangzott a név Zoé fejében. Rég nem hallotta már ezt a nevet.
Sok év eltelt amióta Norvégiából Spanyolországba költöztek édesanyjával. „de Felice, de Felice..” az édesapja neve, az ő valódi neve…. Kislány volt, még amikor eljöttek és az anyja soha nem mesélte el pontosan mért hagyta el az apját. Őt pedig nem érdekelte, hisz az apja sem igazán kereste őt. Mivel nem ismerte a férfit úgy gondolta felveszi édesanyja nevét. Így lett Zoé Ava.
- Miben segíthetek asszonyom? – nyitotta ki szélesebbre Zoé az ajtót.
- A nevem Amanda Lashette, a nagymamád barátnője vagyok. És szeretnék neked átadni valamit, bejöhetek?

***

- Gondolom elfáradt utazás közben – vezette be a lakásba mosolyogva, miközben hellyel kínálta az idős nőt.- Kávét, esetleg teát? -
- Nem, nem köszönöm kedveském nem kérek semmit.
- Azt mondta a nagymamám barátnője, akkor, ha jól gondolom Ön egyenesen Norvégiéból érkezett hozzám?
- Igen-igen – mosolygott a néni továbbra is.
- Akkor tényleg fontos lehet a mondani valója – nézett rá Zoé kíváncsi tekintettel. Bár még csak most ébredt fel a kíváncsisága egyből kiverte az álmosságot szemeiből.

- Nos valóban… nem is tudom hol kellene kezdenem – a nő kis barna táskájához nyúlt melyből egy apró levél borítékot és egy kopott bőrkötéses kiskönyvet vett elő.
- A nagymamád azt szerette volna, hogy ezek csak és kizárólag a te kezedbe kerüljenek.
Zoé átvette az aprócska könyvet és borítékot.
- Gondolom mesélni valója is van, nem csak ez a két aprócska tárgyat hozta magával. – nézett fel az idős nőre.
- Nos, akad. De egyelőre még nincs itt az ideje elég, ha most még annyit tudsz, a nagyid szeretné, ha Norvégiába utaznál.
- Norvégiába?
- Igazából Zoé, az, amit most a kezedben tartasz a nagymamád utolsó ajándéka neked.
– az idős nő szemébe könnyek szöktek.
- Az utolsó ajándéka? – Érezte, ahogy összeszorul a torka. Bár nem emlékszik a mamájára és nem is találkoztak soha, sokszor váltottak az évek alatt levelet. Amiben mesélt neki az életéről. Mindig szerette volna meglátogatni, de valahogy sose talált rá alkalmat. Meg hát az anyja alapjáraton kifejezte nem tetszését a levélváltásokra, így az utazást fel se merte neki hozni. Aztán amikor egyetemre ment és külön költözött az élete pedig felgyorsult és a levélváltások is elmaradtak… - szóval… - egyre jobban uralkodott el rajta a bűntudat, hogy nem látogatta meg a nagyiját az évek során. – szóval…ő…-
- Igen, Zoé… sajnálom. Elment.., ezért vagyok most én itt. A nagyid olyan volt, mint a testvérem, így tudtam az utolsó kérését teljesítenem kell.

5971fejezet.jpg
 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG