Elite du Cheval ♛
 
 
e

      PRO

   

3
    kis
 Névtelen-17
 
alnair
saratoga


C-boxban lehet jelentkezni!

c d ea0001 a0002 a0003
a0004

     
     
 
Névtelen-15
Admin: Callisto
Téma: Gp lónevelés
Start: 2018.02.07.
Design: 26 verzió
 

 

 

No thumbnail found for this image.

 

 

 

nyilvatratas

 

nyilvatratas

 

nyilvatratas

 

* E-Cheval- Mint látjátok sok munkám van még hátra de igyekszem minnél előbb rendbe tenni a dolgokat.
* E-Racing- Kész van végre a versenypark!És megcsináltam az összefoglalót is nektek! 
össze1

 

Home

#71 //

2018.10.18. 07:17, Callisto

Jóóó reggelt!

 

Felkerültek új eredmények!

3. Elite Cutting {tovább}
4. Elite Trail {tovább}
5. Elite Barrel Racing {tovább}

Ezeket szintén megnézhetitek, nyomon követhetitek a Facebookon! 

#70 //

2018.10.17. 10:33, Callisto

Visszakerültek a következő menük: 
- Szerepjáték

# 69 //

2018.10.17. 08:51, Callisto

Na a küllem versenyek és a hónap-év lova részleg rendbe jött! Ott már lehet folytatni a nevezéseket! Illetve minden versenyt most már nyomon tudtok követni a Facebookon is! 

Névtelen-2

#68 //

2018.10.17. 07:26, Callisto

Sziasztok

Kissé reményvesztetten állok a dolgok előtt, mert úgy érzem mindent de mindent kezdhetek előről és ez rengeteg munka, igykeszem pótolni a dolgokat de sajnos ez marhán nem egyszerű, és ezért az eredmények és minden más is csúszik, főleg hogy egy valami helyre jön és másik kettő megy tönkre. A lovak képeinél ugyan ez így egy ideig az is szünetelni fog, mivel elsődlegesen a versenyt és egyéb dolgokat szeretném rendbe hozni, ha ezek kész lesznek akkor fogom újra feltenni az eladó lovak részét. 

#67 //

2018.10.08. 12:02, Callisto

Mint látjátok, valamiért a gallériám úgy döntött be adja a kulcsot ezért türelmeteket kérem amíg újra rakok mindent, egy másik megbízhatóbb gallériára. 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG